Varför Storage4you?

Med fina lokaler och kundanpassade lösningar bistår Storage4you det lokala näringslivet med ökad lagerkapacitet, och skapar nya möjligheter för trångbodda privatpersoner.

Säkert

För att ta sig in på området måste du passera en grind där du registrerar din tagg. För att sedan komma in i våra låsta lokaler så krävs samma tagg och en personlig kod.

Prisvärt

Vi erbjuder priser som våra konkurrenter inte kan. En otroligt privsvärd lösning på våra förråd och Du kan spara en bra slant på att välja ett förråd hos oss på Storage4you.

Service

Vi erbjuder alla våra hyresgäster tillgång till vårt flyttsläp för en enkel och smidig flytt. För oss är service väldigt viktigt och vi kommer göra allt för att ni ska trivas med att hyra av oss.

Om oss

Storage4you Umeå AB är skapat av två bröder med stora ambitioner. Vi fick möjlighet att starta verksamheten med hjälp av vår sammarbetspartner, Hörnefors Företagscentrum AB, som har stöttat oss sedan idén uppkom.


I slutet av år 2017 bestämde vi oss för att satsa på denna branch och började bygga våra egna förråd. Det tog inte lång stund innan vi märkte hur stor efterfrågan var inom just denna bransch. I början på 2021 förvaltar vi nu ca 200 förråd.


Våra lokaler ligger bra till i Hörnefors, med närhet till Umeå med omnejd. Vi har en bra prisnivå på våra förråd och Du kan spara en bra slant på att välja ett förråd hos oss på Storage4you.

Viktor Eklund Tegenfeld

Jonas Eklund

Våra samarbetspartners

Vanliga frågor

Här kan du hitta några av det vanligaste frågor som våra kunder ställer till oss. 

Om du inte hittar svaret till din fråga kan du alltid kontakta oss!

Skulle du tappa bort din tagg, meddela då oss på Storage4you så spärrar vi den och registrerar en ny tagg som du får lägga in en ny personlig kod på. 

Lokalen är alltid uppvärmd och du kan besöka ditt förråd 06.00 – 22.00 sju dagar i veckan, hela året.

Följ länken nedan för att säga upp ditt förråd. Uppsägningsformulär

Skulle den önskade storleken på förråd inte finnas tillgänglig så kontakta oss ändå, vi löser det på bästa vis!

Den här hemsidan använder cookies för att förbättra din upplevelse.